De Stijlbus  bedrijfsgegevens

De Stijlbus

Alex Koeleman (eigenaresse De Stijlbus)

Dorpsstoep 3-b

4158 CH Deil

Telefoonnummer:  

Mobiel: 0655728190

E-mailadres: info@stijlbus.nl

Web:  www.stijlbus.nl

KvK-nummer: 65275853

BTW-identificatienummer: NL184107957.B.01

Bank: NL26ASNB0932206875 t.n.v. De Stijlbus

 

Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de Stijlbus en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen de Stijlbus en consument.

De verkoop komt tot stand na aanvaarding van een bestelling via e-mail en bevestiging van de Stijlbus.

Op de voorwaarden en overeenkomsten is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

 

Het aanbod

1.    Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld.

2.    Het aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van de aangeboden producten. De beschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling van het aanbod door de consument mogelijk te maken. Als de Stijlbus gebruik maakt van afbeeldingen zijn deze een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten. Kennelijke vergissingen of fouten in het aanbod binden de Stijlbus niet.

 

Prijzen

Elk aanbod wordt gedaan in euro’s, inclusief 21% BTW en

exclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.

Indien een aanbod een bepaalde geldigheidsduur heeft wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld.

Prijzen en andere gegevens vermeld op de website zijn onder voorbehoud van eventuele typefouten en wijzigingen.

 

Betalingen

U kunt gebruik maken van de volgende betaalmethoden:

 

Bankoverschrijving NL26ASNB0932206875 t.n.v. De Stijlbus

Ideal

Paypal

Visa

Onder rembours

 

Als u gebruik wilt maken van een bankoverschrijving, kunt u het openstaande bedrag overmaken op rekening NL26ASNB0932206875  t.n.v. de Stijlbus te Deil onder vermelding van het ordernummer.

Bij betalingen vanuit het buitenland kunt u gebruik maken van onderstaande gegevens:

IBAN: NL26ASNB0932206875 

BIC: ASNBNL21

Als het bedrag niet binnen 14 dagen op de rekening van De Stijlbus staat (o.v.v. het ordernummer), wordt uw bestelling geannuleerd.

 

Onder Rembours

Neem hiervoor eerst even contact op met de Stijlbus door het sturen van een mail naar info@stijlbus.nl

De kosten van een pakket versturen met betaalservice bij POSTNL zijn momenteel voor pakketten van 0-10 kg €15,95 en voor pakketten van 10-30 kg €20,20.

 

Verzenden

De Stijlbus streeft ernaar om de bestellingen binnen twee werkdagen na ontvangst van betaling te verzenden naar het opgegeven adres. De uiterlijke leveringstermijn bedraagt 30 dagen.

De Stijlbus werkt samen met Myparcel.

Verzendkosten bedragen:

€6,95 binnen Nederland (boven €.75,00,- euro geen verzendkosten)

€13,00 België & Duitsland (boven €150,- euro geen verzendkosten) 2t/m 5 kg

€ 19,50 België & Duitsland 5 t/m 10 kg

€19,95 rest van Europa

Afhankelijk van het gewicht en bestemming: Wereldwijd

De Stijlbus verstuurt de pakketten via  DpD en myparcel.nl en worden uitgevoerd door Postnl. De Stijlbus is niet aansprakelijk  voor het laat bezorgen of zoek raken van pakketten door Post nl. Mocht toch vast komen te staan dat De Stijlbus aansprakelijk is voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid maximaal gelijk aan het orderbedrag.

Als u liever uw bestelling komt afhalen, kunt u per e-mail een afspraak maken met De Stijlbus. Afhalen kan alleen op afspraak.

 

Herroepingsrecht

De consument heeft de mogelijkheid om zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden gedurende veertien werkdagen. De termijn gaat in op de dag van ontvangst van het product door of namens de consument.

Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking binnen 14 dagen aan De Stijlbus retourneren.

Voordat een product teruggestuurd kan worden aan De Stijlbus, stuurt de consument eerst een e-mail naar De Stijlbus met de mededeling dat hij van zijn aankoop af ziet. Deze mail kunt u sturen naar info@stijlbus.nl

De (retour)verzendkosten zijn voor rekening van de consument.

Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal De Stijlbus dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na terugzending of herroeping, terugbetalen.

 

Privacy Verklaring

Bestellen bij De Stijlbus houdt ook in dat u uw gegevens op de site invult. Deze gegevens zijn nodig voor de administratie van uw bestelling, het leveren en de factuur van uw bestelling. Uw gegevens worden niet aan derden gegeven of verkocht. De Stijlbus probeert de webshop zo veilig mogelijk te maken en houden en is altijd bereid vragen te beantwoorden over het beheer van de klant gegevens.

 

Vragen & Klachten

Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen redelijke tijd, volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij De Stijlbus, nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd.

Bij De Stijlbus ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord.

De consument heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte of vermelde betaalgegevens onverwijld aan de ondernemer te melden.

 

Overmacht

In het geval van overmacht, kan de klant De Stijlbus niet aansprakelijk stellen.

 

Auteursrecht

Alle rechten zijn voorbehouden. Niets van deze website mag worden gekopieerd zonder toestemming van De Stijlbus.

© 2016 - 2023 Stijlbusshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel